неділя, 16 березня 2014 20:37

Путін демонструє силу, щоб побороти свої комплекси - фізіогномік

Путін демонструє силу, щоб побороти свої комплекси - фізіогномік

Російський президент Володимир Путін легко адаптовується до різних умов. Він із задоволенням викликає довіру у людей і знищує ворогів. А коли йому не вистачає конкуренції, починає створювати нових.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський фізіогномік Юрій Долгих. Він спробував охарактеризувати Путіна за рисами його обличчя.

"Про непостійність та складний характер Путіна свідчать загострені вуха, - говорить фізіономік. - На лобі має дві неглибокі продовгуваті зморшки. На більшості портретів їх прибирають за допомогою фотошопу. Вони свідчать про часте безсоння, проблеми з серцем і головні болі".

За словами фізіономіка, політик боїться замкнутого простору, зберігає тілесну дистанцію з мало знайомими людьми.

"Комплексує через залисини на лобі. Майже не має шкідливих звичок. Не любить шуму, уникає гучних компаній, чутливий до болю. Навіть рукостискання можуть його роздратувати. Ніс у Путіна довгий і тонкий, вузькі ніздрі трохи припідняті. Це говорить про хитрість і скритність людини. Такі легко порушують правила і переходять межу. Часто демонструють силу, щоб побороти власні комплекси".

Не пробачає помилок, але часто сам їх допускає. Своєї вини не визнає, але з задоволенням карає тих, хто його вчасно не спинив. Політик може розчулитися від компліменту, жіночих поцілунків та обіймів. Самозакоханий, може довго передивлятися відео зі своєю участю, милуватися власним портретом.

"Господарі прямих носів потреби у грошах не мають. Матеріальне часто відсуває на другий план. Здатність у побуті обходитися малим та бажання мати у своїх руках якомога більше влади затьмарюють його матеріальні потреби".

Ямка на підборідді говорить про бурхливий темперамент господаря. Така людина любить інтриги та ігри, з задоволенням експериментує і йде на ризик.

"Досягає свого якщо не з першої, то з другої спроби, - каже фізіогномік. - У нього нема слова "не можна". Живе за принципом: бачу ціль, не бачу перепон. З людьми обережний, довіряє тільки собі. Про його таємниці часто не знають батьки, дружина, діти".

Губи у російського президента стиснуті, тонкі.

"Путін спочатку думає, а потім говорить. Окозамилювання вважає своєю перевагою. Сарказм часто використовує як невидиму зброю. Любить збирати компромати на інших і використовує їх у потрібний час і в потрібному місці. Такі ще зі школи рівняються на сильніших та успішніших. Де не можуть чогось досягти розумом та харизмою, беруть силою та хитрістю".

Люблять принижувати. Бояться втратити авторитет. Замкнуті, після 40 років не воліють заводити нових знайомих.

"Виступаючі надбрівні дуги свідчать про його прагнення до лідерства, стратегічні здібності. Широкі скули говорять про цілеспрямованість та агресивність. Навіть уві сні ця людина готова до дій. Холоднокровний. Усе робить з розрахунку".

Мале і гостре підборіддя говорить про здатність російського президента придавлювати емоції у собі. Часто переживає внутрішній конфлікт, одержимий ідеями. Відсутність страху вважає своїм козирем.

Зараз ви читаєте новину «Путін демонструє силу, щоб побороти свої комплекси - фізіогномік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі