середа, 03 вересня 2014 12:50

"Путін - цинік і брехун. Як з ним домовлятись?" - громадський активіст

"Путін - цинік і брехун. Як з ним домовлятись?" - громадський активіст

Переговори з терористами і якісь поступки їм неможливі, бо саме терористи вбивають українців. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав громадський активіст, політик Андрій Лопушанський, відповідаючи на запитання, чи варто йти на поступки бойовикам заради припинення вогню на Донбасі.

"З ким йти на поступки - з терористами, які вбивають наших хлопців, жінок, старих і дітей?! А з ким переговори? З циніком і брехуном Путіним, який не стримав жодної обіцянки і порушив всі норми міжнародного права?", - сказав він.

На думку громадського активіста, зараз слід без паніки, розважливо та відповідально шукати рішення. Для початку, переобрати парламент.
"Цей новий парламент повинен буде шукати рішення і втілювати їх у життя. Далі - провести, кардинальні, радикальні зміни в державі. Потрібно змінювати не окремих людей, а всю систему державного управління. Повністю відмовитися від старого і створювати абсолютно нове", - вважає Лопушанський.

Зараз ви читаєте новину «"Путін - цинік і брехун. Як з ним домовлятись?" - громадський активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі