вівторок, 12 квітня 2022 17:15

Нехай відчують Божий гнів - Епіфаній розповів, чи треба прощати росіян

Нехай відчують Божий гнів - Епіфаній розповів, чи треба прощати росіян
Росіяни не шкодують , отже не заслуговують прощення. Фото: Митрополит Епіфаній / Facebook

Росіяни не шкодують про ті звірства, які роблять в Україні, тому не заслуговують на прощення.

Про це сказав настоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній, передає lb.ua.

"Прощення передбачає покаяння, осмислення скоєного зла та щире бажання виправити те, що зроблене. Натомість росіяни не виявляють жодного з цих кроків. Ми маємо прощати тим, які каються у скоєному. А оскільки покаяння немає, то ми віддаємо це на відплату Богові", - сказав митрополит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бажати смерті ворогові та вбивати російських окупантів - не гріх - голова ПЦУ Епіфаній

Разом із тим він закликав українців не тримати в собі гнів.

"Ненависть до ворога, яка вирує, є природним явищем. Тому що коли людина бачить ті звірства, то починає лютувати. Але ми не маємо накопичувати в собі цю злобу. Вона руйнуватиме нас із середини. Краще спрямувати погані емоції в добре річище, яке допомагатиме нам здобути перемогу".

Предстоятель РПЦ Кіріл зробив свій вибір на користь справ антихриста. Російського патріарха ніколи нічого не пов'язувало з Богом, написав митрополит Епіфаній. Ідеологія "русского міра" є тим самим, чим є ідеологія нацизму, бо виправдовує насильство, вбивство, війну та геноцид, а тому має бути відкинута й засуджена так само, як засуджений нацизм.

Зараз ви читаєте новину «Нехай відчують Божий гнів - Епіфаній розповів, чи треба прощати росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі