середа, 17 березня 2010 19:49

Пугачова відсудила "Філіпа"

Пугачова відсудила "Філіпа"

17 березня Арбітражний суд Москви задовольнив позов Алли Пугачової про визнання недійсним рішення Палати з патентних спорів від 6 листопада 2009 р. про дострокове припинення правової охорони товарного знака "Філіп" у відношенні товарів і послуг 41 класу МКТП (видання книг, клуби, розважальні телевізійні передачі ) у зв"язку з його невикористанням.

Суд визнав, що рішення не відповідає нормам Цивільного кодексу і зобов"язав Роспатент повторно розглянути справу. Правовласником словесного товарного знака "Філіп", зареєстрованого в Державному реєстрі товарних знаків і знаків обслуговування РФ 31 жовтня 1997 р., є Алла Пугачова.

У Палату з патентних суперечок надійшла заява від Автономної некомерційної освітньої організації "Філіп" про дострокове припинення правової охорони товарного знака "Філіп" щодо всіх послуг 41 класу МКТП у зв"язку з його невикористанням. Але на зазначену дату засідання колегії Палати з патентних спорів правовласник не з"явився і не представив відгук за мотивами заяви, що надійшла.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова відсудила "Філіпа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі