четвер, 11 лютого 2010 16:06

Пугачова не може жити без сексу

Пугачова не може жити без сексу

Примадонна російської естради Алла Пугачова розповіла про подробиці свого сексуального життя.

"Я вам зараз все розповім! Мені вже 60 років, і я маю на це повне право", - заявила в прямому ефірі на своїй радіостанції артистка.

"Я підрозділяю секс на три частини: прищавий секс (шкільний), інфантильний і секс зі знанням справи. Це груба градація, але я про неї знаю не з чуток. У мене ж юність пройшла серед ... повій! Тому мені ця тема добре знайома ", - зізналася Пугачова.

Співачка також відзначила, що секс потрібно любити: "Я ось без сексу жити не можу! Якось в Радянському Союзі тітка встала і сказала: "У нас сексу немає!" А він є! І він був завжди! Повірте мені!"

Алла Борисівна має чималий досвід у стосунках з чоловіками. Проте раніше артистка не повідомляла пікантних подробиць про своїх кавалерів. Зараз же Пугачова вирішила, що соромитися нема нічого.

"Ми з Масєю (так Пугачова називає Максима Галкіна) дивилися еротичний кліп групи "Вінтаж ", і треба сказати, що я групі "Вінтаж" дуже вдячна. Цей кліп виявився таким гарячим, що після перегляду ... Ну, нам з Максимом ... Ну, було дуже весело! Ми з ним класно ... Посміялися! Називатимемо ЦЕ так - посміялися ", - заявила Примадонна.

MIGnews.com

Зараз ви читаєте новину «Пугачова не може жити без сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі