пʼятниця, 19 січня 2024 22:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Протрималися 7 днів: у Бєлгороді розвалилися зупинки-бомбосховища

Протрималися 7 днів: у Бєлгороді розвалилися  зупинки-бомбосховища
У Бєлгороді РФ зупинки-бомбосховища розвалилися через сім днів після того, як їх облаштували. Фото: Telegram-канал Блетгород

У Бєлгороді РФ зупинки-бомбосховища розвалилися через сім днів після того, як їх облаштували.

Зупинки громадського транспорту "укріпили" мішками з піском, але вони виявилися "не лише недовговічними, а й небезпечним". Про це повідомив Telegram-канал The Moscow Times у пʼятницю, 19 січня.

У регіональних пабліках сподіваються, що укріплення з блоків "виявляться ефективнішими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи

Telegram-канал "Блэтгород" повідомив, що мішки з піском впали на проїжджу частину й перегородили прохід. На іншій зупинці у місті пісок висипався з мішків і зламав її частину.

У Telegram-каналі додали, що минулого тижня губернатор Бєлгородської області Вʼячеслав Гладков розпорядився зміцнити всі 556 зупинок громадського транспорту у місті.

14 січня повідомлялося, що у центрі Бєлгорода влада встановила залізобетонну модульну споруду для захисту населення від обстрілів.

Останнім часом у Бєлгороді почастішали обстріли.

Україна має продовжувати тиск на Росію, зокрема, атаками на об'єкти в окупованому Криму.

Для цього необхідно використовувати всі доступні варіанти - атакувати з повітря, використовувати морські дрони та проводити таємні спецоперації. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у коментарі Financial Times.

Зараз ви читаєте новину «Протрималися 7 днів: у Бєлгороді розвалилися зупинки-бомбосховища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі