четвер, 18 липня 2019 19:07

Прокуратура виступила проти зняття судимості з екс-нардепа Віктора Лозінського

Прокуратура виступила проти зняття судимості з екс-нардепа Віктора Лозінського
Прокуратура Києва подала касаційну скаргу. Фото: Liga

На рішення про дострокове зняття судимості з екс-нардепа Віктора Лозінського Прокуратура Києва готує касаційну скаргу.

Нардеп був засуджений за причетність до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Про це у коментарі УНН повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"26 червня Київський апеляційний суд відмовив нам у задоволенні скарги на рішення суду першої інстанції про дострокове зняття судимості з колишнього народного депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд вирішив відпустити Лозінського

На думку суду апеляційної інстанції, сторона захисту подала всі підтверджуючі документи для зняття з нього судимості. Проте, столична прокуратура з такою позицією не згодна. Наразі готуємось оскаржувати це рішення в касаційному порядку", — повідомила Максимець.

16 червня 2009 року в результаті зіткнення на території мисливських угідь в Голованівському районі Кіровоградської області був убитий місцевий житель Валерій Олійник. Слідство встановило, що Віктор Лозинський разом з колишніми прокурором району Євгеном Горбенком і головним міліціонером Михайлом Ковальським жорстоко розправились над чоловіком. За це, екс-депутата засудили до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура виступила проти зняття судимості з екс-нардепа Віктора Лозінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі