середа, 06 квітня 2016 17:10

Суд вирішив відпустити Лозінського

Суд вирішив відпустити Лозінського
Віктор Лозинський отримав 10 років тюрми за вбивство / фото 112.ua

Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення засудженого за вбивство екс-депутата Віктора Лозінського. Сьогодні колегія суддів залишила без змін рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області про умовно-дострокове звільнення.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

На думку суду, поведінка засудженого, його ставлення до праці, свідчить про те, що він виправився.

Наприкінці січня Віктор Лозинський подав документи на перерахунок терміну за "законом Савченко". Його клопотання було задоволено частково, в не відбутий термін зараховані 4 роки і 36 днів.

в кінці лютого 2016 року Бориспільський міськрайонний суд Київської області ухвалив застосувати умовно-дострокове звільнення. У свою чергу, прес-секретар прокуратури Київської області Катерина Хоменко заявила, що прокуратура має намір звільнити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив підозрюваних у вбивстві журналіста Бузини

16 червня 2009 року в результаті зіткнення на території мисливських угідь в Голованівському районі Кіровоградської області був убитий місцевий житель Валерій Олійник. Слідство встановило, що Віктор Лозинський разом з колишніми прокурором району Євгеном Горбенком і головним міліціонером Михайлом Ковальським жорстоко розправились над чоловіком. За це, екс-депутата засудили до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Суд вирішив відпустити Лозінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі