понеділок, 17 лютого 2020 21:58

Правоохоронці ліквідували онлайн-порностудію

Правоохоронці ліквідували онлайн-порностудію
У Запоріжжі діяла онлайн-порностудія. Фото: Нацполіція

У Запоріжжі правоохоронці ліквідували онлайн-порностудію.

Оперативники провели санкціонований обшук за місцем розташування студії. Правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони та інші речові докази. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції.

"Поліцейські отримали інформацію про те, що на території Запоріжжя організовано діяльність студії з виготовлення і розповсюдження продукції порнографічного характеру в глобальній мережі Інтернет за грошову винагороду", - йдеться в повідомленні.

У результаті оперативно-розшукових заходів було встановлено, що студія працює на території Вознесенівського району міста.

"Жінки з використанням комп'ютера здійснювали авторизований вхід на тематичний сайт у мережі Інтернет, де шляхом демонстрації статевих органів та імітації статевого акту створювали трансляцію в режимі реального часу з контентом порнографічного характеру, за що отримували грошову винагороду від користувачів сайту", - зазначили в поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками статті про ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів (ст. 301 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці заробляли на порно 3 млн грн за місяць

Кіберполіція викрила на Дніпропетровщині злочинну групу, яка знімала та продавала порно за участю дітей віком від 9 до 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці ліквідували онлайн-порностудію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі