четвер, 28 жовтня 2021 15:11

"Ушкодили шийний відділ" - мати просить допомоги на лікування сина

Автор: Фото надане Аллою Курило
  11-річний Артур Курило зі Львову має ДЦП. На післяопераційну реабілітацію в центрі «Вернигора» в Модричах не вистачає 25 тис.грн.
11-річний Артур Курило зі Львову має ДЦП. На післяопераційну реабілітацію в центрі «Вернигора» в Модричах не вистачає 25 тис.грн.

11-річний Артур Курило зі Львова має ДЦП. Потребує чергової реабілітації в центрі "Вернигора" в Модричах. Вартість курсу - 95 тис. грн. Більшу частину суми зібрали. Не вистачає 25 тис.грн.

"Причиною ДЦП в сина є пологова травма. Але дитину виписали як здорову. А в пів року ми помітили, що не може нормально тримати голову й погано сидить. Зверталися до невролога. Він сказав: щось говорити зарано, треба почекати, коли виповниться 1 рік. Призначив лікування і масаж. Але змін не відбулося і в рік діагностували ДЦП. Відтоді ми возимо Артура на реабілітації. Інтелект сина збережений, він усе розуміє, - розповіла Gazeta.ua мати Алла Курило. - Навесні сину на правому стегні вставили імплант. Тепер може безболісно стояти у вертикалізаторі, спати. Але потрібна відновлювальна реабілітація в центрі "Вернигора" в Модричах. Вартість курсу становить 95 тисяч гривень. Завдяки небайдужим людям зібрали більшу частину суми. Не вистачає 25 тисяч гривень, щоб нас могли прийняти на реабілітацію. Мені вкрай важко без підтримки й без рідні. П'ять років тому помер батько Артура. Тому змушена знову просити людей. Адже лікарі кажуть, в Артура є всі шанси, щоб міг себе обслуговувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Призначили аналіз на 2 тис. генів" - мати благає про допомогу на обстеження дочки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4149 4993 4425 1085 (Курило Алла Олександрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Ушкодили шийний відділ" - мати просить допомоги на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі