середа, 14 жовтня 2020 17:38

Посварилися через агітнамет, почалася стрілянина

Посварилися через агітнамет, почалася стрілянина
Спочатку невдоволений громадянин зіпсував агітаційний намет, а згодом під час бійки представник політсили вистрелив опонентові в плече із револьвера під патрон Флобера. Фото: pixabay

Місцевий житель у Чернігівській області зіпсував агітаційний намет однієї з партій.

Тому керівник її осередку вистрілив у чоловіка з травматичної зброї, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

14 жовтня у поліцію повідомили, що в центрі міста Бобровиця невідомий пошкодив агітаційний намет партії, яку не підтримував, а згодом конфлікт переріс у бійку із застосуванням зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори: назвали найбільш поширені порушення

Вдалось встановити, що один з місцевих жителів попросив агітаторку, яка перебувала в наметі, прибрати його. Жінка покликала на місце події керівника партійного осередку, і між чоловіками виник конфлікт. Спочатку невдоволений громадянин зіпсував агітаційний намет, а згодом під час бійки представник політсили вистрелив опонентові в плече із револьвера під патрон Флобера.

Обидва чоловіки написали заяви до поліції. Слідчі відкрили провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження, що карається штрафом, громадськими або виправними роботами. Поліцейські також склали адмінпротокол на чоловіка, який зіпсував агітнамет. Дрібне хуліганство карається штрафами, громадськими або виправними роботами з відрахуванням 20% заробітку або адмінарештом.

Майже 60% громадян у разі виникнення загрози готові відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках. Про це свідчать результати опитування, проведеного з 10 по 12 жовтня Соціологічною групою "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «Посварилися через агітнамет, почалася стрілянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі