понеділок, 09 листопада 2015 12:26

Постраждалим від вибухів у Сватовому почали виплачувати компенсації
5

https://www.facebook.com/george.tuka?fref=ts
https://www.facebook.com/george.tuka?fref=ts
https://www.facebook.com/george.tuka?fref=ts
ru.golos.ua
https://www.facebook.com/george.tuka?fref=ts

У Сватовому почалися виплати компенсацій постраждалим від вибухів складу боєприпасів. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні має розпочатись виплата населенню компенсацій з тих 4 мільйонів, які виділила область. Перший транш в 10 мільйонів вже "розписаний" районною Радою", - написав Тука.

Він також розповів про те, що у Сватовому тривають відновлювальні роботи навіть у сутінках. Голова адміністрації ще написав про розподіл коштів.

Система розподілу постійно контролюється. З Києвом весь час іде обмін даними. Таким чином, вважає Тука, "такий алгоритм мінімізує розкрадання коштів бюджету".

Відновлювальні роботи вже тривають у Сватівській лікарні та житловому будинку.

Наприкінці жовтня у місті Сватовому Донецької області стався потужний вибух на складі з боєприпасами. Мешканців міста на деякий час евакуювали. Пошкоджено понад 600 житлових будинків та 21 об'єкт соціальної сфери. Вибухова хвиля дісталась сусідніх населених пунктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Сватовому горять склади з боєприпасами, чути потужні вибухи.
А також Тука виділив 10 млн грн на ліквідацію наслідків пожежі.
Від вибуху на складах боєприпасів у Сватовому постраждали 54 людини.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалим від вибухів у Сватовому почали виплачувати компенсації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі