пʼятниця, 29 жовтня 2021 09:47

"Постраждала від шахраїв" - волонтер просить допомоги на лікування вчительки

Автор: Фото надане Тарасом Корнієнком
  51-річна Тамара Черкасова з міста Ватутіне на Черкащині перенесла операцію по вживленню ендопротезу. Причиною був асептичний некроз голівки лівого стегна, ускладнений коксарторозом. На післяопераційну реабілітацію потрібна допомога.
51-річна Тамара Черкасова з міста Ватутіне на Черкащині перенесла операцію по вживленню ендопротезу. Причиною був асептичний некроз голівки лівого стегна, ускладнений коксарторозом. На післяопераційну реабілітацію потрібна допомога.

51-річна Тамара Черкасова з міста Ватутіне на Черкащині потребує 3-місячної реабілітації. Жінка перенесла операцію по вживленню ендопротезу внаслідок асептичного некрозу голівки лівого стегна, ускладненого коксарторозом. Потрібна допомога.

"Тамара Олександрівна моя колишня учителька з української мови та літератури. Ситуація зі здоров'ям ускладнилася після ковіду. Потрібне було термінове обстеження та операція. На все треба було понад 150 тисяч гривень. Частину суми родина зібрала самотужки, а близько 75 тисяч гривень завдяки теперішнім і колишнім учням, батькам і небайдужим людям. За кілька днів до операції Тамара Олександрівна постраждала від шахраїв, які намагалися зняти з кредитки 22 тисячі гривень. Її чоловік встиг перевести гроші доньці, а вона перекинула їх на інший банк, а потім зняла частинами. Шахраї Тамарі Олександрівні погрожували, мовляв, вони "помилково перевели їй 22 тисячі". Погрози не припинилися навіть у присутності поліції. На всі її звернення щодо ситуації на відкритих сайтах Привату - жодної реакції. Що є дивним, як і сам той факт, що шахраї відімкнули особистий банківський номер телефону, про який взагалі ніхто не знав. Шахраям все таки вдалося з картки вкрасти 4 тисячі гривень. Відкрито кримінальне впровадження, долучилася кіберполіція та СБУ. "Збір" не постраждав", - розповідає Gazeta.ua волонтер Тарас Корнієнко.

18 жовтня Тамару Черкасову прооперували. Їй потрібна допомога на 3-місячну реабілітацію.

"Потрібно дозбирати ще 15 тисяч гривень. Так сталося, що чоловік Тамари Олександрівни теж на лікарняному із пневмонією. Тож кошти ніде взяти. Картки Тамари Олександрівни поки що не розблоковані. А нові вона оформити не може. Тому даємо реквізити картки її дочки. Будемо безкінечно вдячні людям за будь-яку допомогу" – говорить Тарас Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ушкодили шийний відділ" - мати просить допомоги на лікування сина

Реквізити для довомоги:
Приватбанк
Рахунок: 26208771262541
IBAN: UA433052990000026208771262541
МФО: 305299
Приватбанк: 4149 4991 1946 7353 (дочка Черкасова Анна Вікторівна).

Зараз ви читаєте новину «"Постраждала від шахраїв" - волонтер просить допомоги на лікування вчительки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі