неділя, 31 березня 2019 10:04

Поспішали на електричку: людям дозволили проголосувати раніше і без паспортів

Поспішали на електричку: людям дозволили проголосувати раніше і без паспортів
Кабінки для голосування розмістили біля вікон на першому поверсі будинку. Після зауваження спостерігача голова комісії та секретар заклеїли вікна папером. Фото: oporaua

На одній з виборчих дільниць Коростеня на Житомирщині члени комісії дозволили виборцям проголосувати до 8 години ранку.

"Комісія дозволи 8 виборцям проголосувати до 8.00. За це проголосували члени комісії на ранковому засіданні. Аргументи - люди поспішали на електричку", передає ОПОРА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: Кличко на велосипеді, а Ляшко з дружиною

У с. Зороків Черняхівського району цієї ж області люди голосують без паспортів.

У Харкові та місті Зміїв на Харківщині кілька дільниць відкрилися пізніше 8.00. Інформація за цими фактами зареєстрована в журналах Єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних відділів поліції, триває перевірка.

У с. Ведильці Чернігівського району три кабінки для голосування розмістили біля вікон на першому поверсі будинку. Сторонні особи можуть бачити, як виборці заповнюють бюлетені. Після зауваження спостерігача ОПОРИ голова комісії та секретар заклеїли вікна папером.

Сьогодні, 31 березня 2019-го року, українці вибирають президента. Зробити свій вибір можна на 33 тис. 540 дільницях з 8:00 до 20:00. З собою потрібно взяти паспорт громадянина України.

Зараз ви читаєте новину «Поспішали на електричку: людям дозволили проголосувати раніше і без паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі