пʼятниця, 15 квітня 2016 20:14

Порошенко відвідав Іспанію з приватним візитом - Адміністрації президента
4

Фото: Фото: www.pravda.com.ua

В Адміністрації президента зазначають, що на початку березня 2016 року Петро Порошенко відвідав Іспанію з приватним візитом, а з питань безпеки про це не повідомляли офіційно.

Крім того, на Банковій запевняють, що все майно, яке належить Порошенку як фізичній особі, вказано в його декларації, а джерела коштів обкладені податками в Україні, передає "Українська правда".

"Петро Порошенко є інвестором Фонду Prime Assets Capital. Фонд і компанії, що належать Фонду, займаються інвестиційною діяльністю в низці країн, зокрема в Іспанії, Угорщині, Литві", - сказано також у відповіді на запит.

Нагадаємо, президента України помітили без охорони на відпочинку в Іспанії 8 березня 2016 року, главу держави бачили в аптеці іспанського міста. За словами очевидців він купував в аптеці вітаміни і медикаменти, і як тільки з ним заговорили російською мовою, сів у білий автомобіль марки Porshe і поїхав. Як відомо у Петра Порошенка є вілла в іспанському місті Марбелья, яка була куплена ним ще до президентства.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко відвідав Іспанію з приватним візитом - Адміністрації президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі