вівторок, 24 травня 2022 17:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Попіарились і досить: путінська партія більше не відправлятиме гуманітарку до Маріуполя

Попіарились і досить: путінська партія більше не відправлятиме гуманітарку до Маріуполя
Люди мають купувати продукти за власні кошти у магазинах. Фото: Петро Андрющенко

В Маріуполь завезли 14 фур "гуманітарної" допомоги від партії президента Російської Федерації Володимира Путіна "Единая Россия".

Проте окупаційна влада повідомила, що гуманітарна допомога від РФ надходить останній місяць, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Від середини червня видавання гуманітарної допомоги зупинять. Далі - лише придбання за гроші в магазинах у звичайному режимі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі терористи створюють картинку "нормального життя" - відкрили лікарні й провели футбольний матч

За словами Андрющенка, окупаційна влада ОРДО й пропагандисти Росії повідомили, що Москва з власного бюджету відновлюватиме Донецьк.

"Фортель із містом-побратимом Санкт-Петербургом лише черговий публічний маневр відвернення уваги. Це - дві останні деталі в прогнозі майбутнього Маріуполя, яких бракувало для висновків про його майбутнє. Маріуполь за Росії - не має майбутнього ", - написав радник.

Маріупольці облаштовують імпровізовані криниці в центрі міста. Поки окупанти продовжують експерименти з водопостачанням, люди шукають воду самотужки. Вони вимушені пити технічну воду з колодязів.

Зараз ви читаєте новину «Попіарились і досить: путінська партія більше не відправлятиме гуманітарку до Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі