вівторок, 23 червня 2020 13:05

Понад 10 регіонів України не готові до послаблень карантину - МОЗ

Понад 10 регіонів України не готові до послаблень карантину - МОЗ
14 регіонів України не готові послабити обмеження. Фото: Pixabay

14 областей України не готові перейти до послаблення карантину, станом на 23 червня.

Не можуть послабити обмеження Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області, повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

У Закарпатській і Чернівецькій областях перевищено число місць у лікарнях, які приймають пацієнтів із коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна область посилила карантин

У Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Одеській та Чернігівській областях роблять менш як 24 ПЛР та ІФА-тестів на 100 тис. осіб.

У Волинській, Закарпатській, Львівській, Рівненській та Чернівецькій областях перевищено відсоток позитивних ПЛР-тестів на коронавірус.

Також у Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Тернопільській та Чернівецькій областях зростання числа заражених за останній тиждень перевищує припустимі 10% порівняно з попереднім.

В Україні за минулу добу виявили 833 нових хворих на коронавірус. Таке зростання кількості інфікованих спостерігається протягом останніх 10 днів, за винятком вихідних, коли проводилося менше тестувань.Загалом в країні від початку епідемії 38 074 людини захворіли на Covid-19. Із них 1035 випадків – летальні, 23 людини померли за останню добу.Одужали від початку епідемії 16 956 людей, 314 – за останню добу.

Зараз ви читаєте новину «Понад 10 регіонів України не готові до послаблень карантину - МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі