вівторок, 30 березня 2010 16:43

Помічника Табачника задовольнив арешт Коханівського

Помічника Табачника задовольнив арешт Коханівського

Помічник міністра освіти й науки Віктор Воронін задоволений рішенням суду у справі свого кривдника і члена Конгресу українських націоналістів Миколи Коханівського.

Про це він сказав сьогодні у телефонному коментарі для Gazeta.ua.

"Я задоволений, що в нашій країні ще працює закон. Коли на людину нападають і б"ють по голові, то потім політичними мотивами не можна уникнути відповідальності", - зазначив Воронін.

За його словами, прийти на вчорашнє судове засідання не зміг через постійні головні болі. Стверджує, що після сутички з Коханівським у нього струс мозку.

Про акцію 17 березня біля міністерства Воронін прочитав у Інтернеті.

"Я стояв біля міністерства з плакатом "Наци, руки прочь от Табачника". Ззаду підбіг Коханівський і тричі вдарив мене по голові, вихопив плакат. Я намагався його втримати, але на мене накинулося ще кілька людей. У мене вся голова була в крові. Зняв побої, лікарі констатували струс мозку. Постійно сильно болить голова", - розповів помічник Дмитра Табачника.

Зараз Віктор лікується вдома. Про себе сказав, що є істориком і політологом. Запевнив, що ніде не працює, зараз пише книжку з історії України. Додав, що особисто знайомий із Табачником, але заперечує, що є його помічником.

Воронін і Табачник - співавтори книги "Убийство Столыпина", її видало харківське видавництво "Фоліо" в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Помічника Табачника задовольнив арешт Коханівського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі