неділя, 09 червня 2024 12:31

Поляки погрожували заблокувати один з пунктів пропуску: у ДПСУ розповіли про ситуацію

Поляки погрожували заблокувати один з пунктів пропуску: у ДПСУ розповіли про ситуацію
Пункт пропуску "Шегині-Медика" зараз працює у штатному режимі. Фото: slovoidilo.ua

Хоча польські фермери попереджали про початок блокування 9 червня пункту пропуску "Шегині-Медика" на кордоні з Україною, він поки працює в штатному режимі.

Зараз усі категорії транспортних засобів перетинають кордон в обох напрямках без перешкод. Про це у коментарі "Українській правді" розповів речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські підприємці незадоволені своїми фермерами, які блокують кордон з Україною

"Від польської сторони ми не отримували поки підтвердження про початок блокування руху польськими фермерами. Зважаючи, що на цей час не має підтвердження, а також не надходила більш детальна інформація про можливі дії протестувальників, я не виключаю, що блокування руху для транспортних засобів сьогодні не відбудеться. Звісно хочеться, щоб такі дії взагалі не відбувалися, але не можна виключати, що вони на цьому напрямку відтерміновуються, зважаючи, що вони анонсувалися", - сказав речник.

За словами Демченка, у разі надходження нової інформації Держприкордонслужба інформуватиме додатково.

Напередодні повідомили, що польські протестувальники знову можуть заблокувати один з пунктів пропуску на кордоні з Україною.

Йдеться про пункт "Медика-Шегині" у Львівській області. Блокування мало початися 9 червня о 10:00 і тривати до кінця вересня.

Зараз ви читаєте новину «Поляки погрожували заблокувати один з пунктів пропуску: у ДПСУ розповіли про ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі