вівторок, 09 березня 2010 11:44

Половина Верховної Ради прийде на концерт "Раммштайн"

Половина Верховної Ради прийде на концерт "Раммштайн"

Німецька рок-група "Раммштайн" вчора, 8 березня, прилетіла у Київ.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів організатор концерту, промоутер концертного агентства "АСА" Антон Абдулаєв.

"Музиканти прилетіли з Мінська, - розповів він. - Вони не вибагливі. З Борисполя до Києва їхали на мікроавтобусах "Мерседес". Поселилися у найкращих номерах п"ятизіркового готелю "Хаят".

7 березня "Раммштайн" виступили у білоруській столиці Мінську. Громадська рада з моральності Білорусі вимагала заборонити концерт рок-групи. На переконання членів ради, творчість групи є неприхованою пропагандою гомосексуалізму, мазохізму й інших збочень, а на концертах групи часто наживо демонструються акти злягання між чоловіками, сім"явипорскування і наслідування нацистам.

"Раммштайн" виступить сьогодні о 19.00 у столичному Міжнародному виставковому центрі. Виконуватимуть пісні з альбому "Любов для кожного", що вийшов торік.

"В Україні нічого подібного не повториться, - запевняє організатор. - Ми хотіли провести концерт у Палаці спорту, але у виставковому центрі більше місця. А дерев"яна основа сцени Палацу спорту не призначена для піротехніки, яку везе "Раммштайн".

За словами Абдулаєва, вокаліст групи Тілль Ліндеманн співатиме з вогняними крилами, інші співатимуть у палаючих плащах і масках.. Над сценою висітимуть повішені ляльки. Глядачів поливатимуть піною і водою.

Зауважимо, що у касах не залишилося квитків.

"Спочатку викупили усі найдорожчі квитки у сидячий сектор і віп-зону. Там від 1300 до 2200 гривень, - повідомила менеджер з продажу квитків агенції "Євротікетс" Інна Боднар. - Мені кілька разів дзвонили з парламенту. Помічники і секретарки замовляли квитки депутатам та їхнім сім"ям. Напевне, на "Раммштайн" прийде половина Верховної Ради. У фан-зону купують студенти".

Зараз ви читаєте новину «Половина Верховної Ради прийде на концерт "Раммштайн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі