вівторок, 23 лютого 2010 10:39

В Білорусії заборонили концерт Rammstein за "наслідування нацистам"

В Білорусії заборонили концерт Rammstein за "наслідування нацистам"

Білоруська Суспільна рада з моральності (ОСН) заборонила концерт групи Rammstein. У Мінську пояснили це тим, що група глибоко шокувала громадськість Білорусії своєю аморальною поведінкою.

"Творчість цієї групи є неприкритою пропагандою гомосексуалізму, мазохізму і інших збочень, жорстокості, насильства і непристойної лайки. На концертах групи часто живцем демонструються статеві акти, сім"явипускання і наслідування нацистам", - заявив голова ради Микола Чергинець.

Тепер ОСН вимагає, щоб був зроблений попередній перегляд програми, яку представить Rammstein 7 березня в білоруській столиці.

"І хай відповідальні особи, які вирішували концерт, проглянуть її. І, за наслідками перегляду, або заборонять концерт, або хай несуть відповідальність за пропаганду насильства, жорстокості і нацизму", - підкреслили в раді.

У свою чергу організатори концерту повідомили, що подібних вимог ні від кого не отримували.

Суспільна рада з моральності була створена влітку минулого року за ініціативою Білоруської православної церкви і суспільного об"єднання "Союз письменників Білорусі", а також за підтримки Олександра Лукашенко.

Утро.ru

Зараз ви читаєте новину «В Білорусії заборонили концерт Rammstein за "наслідування нацистам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі