середа, 24 лютого 2010 08:25

Нардепи замовляють квитки на "Раммштайн"

9 березня у столичному Міжнародному виставковому центрі виступить німецька рок-група "Раммштайн". Виконуватимуть пісні з альбому "Любов для кожного", що вийшов торік.

— Думали провести концерт у Палаці спорту, — каже промоутер концертного агентства "АСА" 30-річний Антон Абдулаєв. Він один з організаторів виступу. — Але у виставковому центрі більше місця. А дерев"яна основа сцени Палацу спорту не призначена для піротехніки, яку везе "Раммштайн". Група візьме 80 осіб техперсоналу. На концерт у Києві музиканти погодилися одразу. У Санкт-Петербурзі й Москві виступатимуть 26 і 28 лютого. 4 і 5 березня виступатимуть у Ризі й Вільнюсі.

У касах залишилися найдешевші квитки — по 500 грн.

— Я ще такого ажіотажу не бачила, — каже Інна Боднар, 24 роки, з агенції "Євротікетс". — Квитки з"явилися у продажу три тижні тому. За перших два дні викупили найдорожчі — сидячий сектор і віп-зону. Там від 1300 до 2200 гривень. Мені кілька разів дзвонили з парламенту. Помічники і секретарки замовляли квитки депутатам та їхнім сім"ям. Напевне, на "Раммштайн" прийде половина Верховної Ради. У фан-зону купують студенти. Один замовляв і жалівся: віддав усю стипендію за лютий.

Менеджер групи досі не обрав готель, в якому житиме команда, і ресторан, в якому їстимуть. Гонорар організатори тримають у таємниці.

Музика "Раммштайну" важка, її називають індустріальним металом. Концерти групи супроводжують піротехнічні прийоми. Учасники виходять на сцену в палаючих плащах, одягають вогняні маски. Співають німецькою — про секс, наркотики, політику.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи замовляють квитки на "Раммштайн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі