середа, 25 квітня 2018 00:11

Поліцейські на конях та велосипедах патрулюватимуть Київ на травневі свята

Поліцейські на конях та велосипедах патрулюватимуть Київ на травневі свята
Поліція підсилить свою присутність в зелених зонах. Фото: 112

У Києві на травневі свята збільшать кількість правоохоронців в зелених зонах. Зокрема, стежити за безпекою будуть кінні та велопатрулі.

Про це повідомив голова столичної поліції Андрій Крищенко в інтерв'ю 112.ua.

"Починаючи з цього періоду, поліція традиційно підсилює свою присутність в зелених зонах, в першу чергу враховуючи відкриття сезону шашликів. Крім того, будуть посилені наряди в пляжних зонах", - сказав він про травневі свята.

За словами голови правоохоронного відомства, у зелених зонах буде більше поліцейських.

"В зелених зонах будуть посилені патрулі. Патрульна поліція традиційно задіює кінну поліцію і, наскільки я знаю, є плани в Департаменті патрульної поліції відновити велопатрулювання. Особливого посилення на ці дні ми не плануємо. Єдине, ми запускаємо ситуаційний центр, для того щоб була більш щільна координація всіх служб: медицини, Національної гвардії, і рятувальників, і міських служб", - пояснив Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди попрямують додаткові потяги на травневі свята - перелік

В Україні на травневі свята очікується кілька додаткових вихідних.

Встановлено, що 1 травня, 9 травня і 28 травня - вихідні дні.

Кабінет міністрів України прийняв рішення про перенесення робочого дня, який передує вихідному. 1 травня, День трудящих, випадає на вівторок. Отже, понеділок, 30 квітня, згідно з розпорядженням, також буде вихідним. Робочий день переноситься на суботу, 5 травня.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські на конях та велосипедах патрулюватимуть Київ на травневі свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі