середа, 10 червня 2020 13:59

Побратими вбитого ветерана АТО оголосили безстрокове голодування
3

Побратими Сармата оголосили безстрокове голодування біля ОПУ
Фото: Facebook/ГО УБС "Сармат"
Побратими Сармата оголосили безстрокове голодування біля ОПУ
Побратими Сармата оголосили безстрокове голодування біля ОПУ

Побратими вбитого ветерана АТО Віталія Олешка з позивним "Сармат" оголосили безстрокове голодування, вимагаючи справедливого розслідування.

Як повідомляють на сторінці ГО "УБС Сармат" у Facebook, активісти вчорашню ніч провели під Офісом президента в Києві.

Учасники акції вимагають повернути в СІЗО чотирьох підозрюваних у вбивстві добровольця, яких суд відпустив під цілодобовий домашній арешт. Захист просив нічного домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив головного підозрюваного в убивстві ветерана АТО "Сармата"

За словами ексбійця батальйону "Донбас" Олександра Печникова, обвинувачені погрожували побратимам "Сармата", його дружині Тетяні Олешко, прокурору та стороні захисту.

Запобіжний захід підозрюваним у вбивстві Олешка Михайлу Сигиді, Миколі Ломаці, Олександру Обухову та Максиму Владимиренкову змінив 29 травня суддя Бердянського міськрайсуду. 1 червня в Бердянську відбулася акція протесту біля будівлі суду: активісти облили вхід червоною фарбою та принесли під будівлю шини.

Ветерана АТО та активіста Віталія Олешка вбили 31 липня 2018-го у Бердянську на очах у дружини та друзів. Нападник вистрілив двічі з мисливської рушниці у спину "Сармата" у дворі готелю "Атмосфера", який власноруч збудував активіст і в якому жив.

Зараз ви читаєте новину «Побратими вбитого ветерана АТО оголосили безстрокове голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі