вівторок, 11 жовтня 2022 07:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Херсонщині

Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Херсонщині
Учора у районі населеного пункту Берислав ЗСУ вразили ангар з військовою технікою противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Армія Російської Федерації продовжує зазнавати втрат в Україні.

9 жовтня у районі населеного пункту Білозерка Херсонської області наші воїни знищили майже 15 одиниць ворожої військової техніки, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 11 жовтня.

"10 жовтня у районі населеного пункту Берислав ЗСУ вразили ангар із військовою технікою противника, втрати уточнюються", – додали у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 200 окупантів та знищене ППО: військові відзвітували про бойові дії на півдні

Викладачам херсонських ВНЗ, які співпрацюють з окупаційною владою, загарбники рекомендують переїжджати на територію анексованого РФ Криму.

"Також відомо, що в разі "ускладнення" ситуації на тимчасово окупованій території українського Криму окупаційна влада має плани щодо евакуації родин представників керівництва силових структур, які проходять службу на зазначеній території", – ідеться в повідомленні.

Тим часом у місті Старобільськ Луганської області окупанти проводять пошуки українських патріотів, затримання членів родин та друзів військовослужбовців, а також співробітників правоохоронних органів. Крім того, у Луганській області під виглядом пошуку українських диверсантів загарбники розшукують своїх дезертирів, звітує Генштаб.

Росіяни перебувають у паніці, тому й агонізують зі своїми ракетними обстрілами. Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у відеозверненні 10 жовтня закликав не вірити російським пропагандистам про ситуацію на фронті, оскільки зараз наступають якраз Збройні сили України. Тим часом росіяни "під шумок" продовжують відбирати човни у місцевого населення на Херсонському напрямку. План "негативного наступу" у них ніхто не відміняв, зазначив Кім.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі