пʼятниця, 06 листопада 2009 12:02

Після сина ДТП влаштував Файнгольд-старший

Після сина ДТП влаштував Файнгольд-старший

До головного управління МВС України в АРК надійшла заява з проханням розібратися в ДТП, до якого, за деякими даними, причетний сімферопольський депутат від фракції "Союз" Йосип Файнгольд. Про це повідомив начальник відділу зі зв"язків з громадськістю Главку Олександр Домбровський, повідомляє "КИА".

За його словами, заявник стверджує, що днями потрапив в аварію за участю автомобіля депутата, проте під час розслідування пригоди були допущені помилки. "Заявник вважає, що відносно нього застосовувалися певні заходи тиску і порушення під час складання протоколу", - пояснив Олександр Домбровський.

І додав, що, згідно з відомостями заявника, в момент ДТП за кермом авто сидів Йосип Файнгольд. Проте, друга сторона аварії заперечує таку інформацію, стверджуючи, що машиною керував водій.

"Надійшла заява в головне управління, яка відписана відповідним службам для розгляду. Заявникам буде дана відповідь з цього приводу", - повідомив Олександр Домбровський.

Нагадаємо, у липні син депутата міськради Сімферополя Йосипа Файнгольда - Віталій визнав себе винним у порушенні правил дорожнього руху, які стали причиною дорожньої аварії та смерті мотоциклістки.

КИА, ProUa
Зараз ви читаєте новину «Після сина ДТП влаштував Файнгольд-старший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі