середа, 13 вересня 2006 16:42

Пінчук виділить українським студентам 120 тисяч гривень

 

Благодійна організація "Фонд Віктора Пінчука" організовує конкурс наукових робіт для студентів українських вузів. Двісті переможців стануть стипендіатами програми "ЗАВТРА.UA", основною ціллю якої є формування та зміцнення нового покоління інтелектуальної та ділової еліти України. Програма спрямована на те, щоб талановита студентська молодь знайшла гідне місце у різних сферах економіки та суспільного життя країни. А також стала рушійною силою прогресивних змін в Українi, що відбуватимуться у найближчі роки.

Стипендіати "ЗАВТРА.UA" протягом наступного року отримуватимуть стипендію загальним розміром 6 000 грн. на рік (500 грн. на місяць). Фонд також планує надати їм низку додаткових можливостей для особистого розвитку, а також сприяти працевлаштуванню після закінченні вищої освіти.

Конкурс 2006 року проходитиме у вересні – грудні, і складатиметься з 3 етапів. Перший - відбір студентів за результатами навчання. Вузи самі обиратимуть учасників. Другий - конкурс наукових студентських робіт, які будуть оцінюватися незалежними фаховими експертами. Третій - очні змагальні процедури. За результатами другого і третього етапів Фонд визначить переможців.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Пінчук виділить українським студентам 120 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі