вівторок, 16 жовтня 2012 06:40

Пілот індонезійської авіакомпанії переплутав аеропорти

В Індонезії пілот авіакомпанії Sriwijaya Air переплутав аеропорти і посадив літак з 96 пасажирами на борту в 12 кілометрах від пункту призначення. Про подію в суботу, 13 жовтня, інцидент повідомляє BBC News.

Транспортне відомство повідомило, що пілот (відомо, що він іноземець і працює в Індонезії за контрактом) повинен був посадити літак в аеропорту Паданга в провінції Західна Суматра. Однак льотчик переплутав напрямок і прилетів на базу ВПС. Відомо, що незадовго до посадки він розмовляв з представниками наземних служб бази.

Як довго пасажирам довелося чекати перш, ніж їх доставили в правильний пункт призначення, не повідомляється. Відомо, що посадка була здійснена з дотриманням всіх правил, ніхто не постраждав.

Які санкції будуть застосовані у переплутав аеропорти призначення пілоту, не уточнюється. Транспортне відомство і комісія з безпеки повітряного руху Індонезії пообіцяли провести розслідування інциденту.

Sriwijaya Air була створена в 2003 році. Компанія базується в Джакарті і здійснює перельоти в 37 напрямках, включаючи кілька міжнародних.

Зараз ви читаєте новину «Пілот індонезійської авіакомпанії переплутав аеропорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі