середа, 18 квітня 2007 09:50

Пікетувальники не пускають суддів в будівлю КС

Засідання Конституційного Суду відкладається, оскільки частина суддів не можуть потрапити у будівлю КС через велику кількість пікетувальників під будівлею. Про це повідомив голова КС Іван Домбровський.

За його словами, в залу засідання пройшли лише 6 суддів. "Інші судді стоять біля входу. Їх не пропускають", - сказав Домбровський, підкресливши, що не може проводити засідання, оскільки немає кворуму.

Засідання КС повинне було початися о 9.30.

За словами очевидців, двоє суддів КС і представник Верховної Ради Анатолій Селіванов, щоб потрапити на територію суду, перебиралися через металеву огорожу, підставивши дерев"яні сходи.

За оцінками міліції, біля КС зібралося близько 5 тис.осіб, з яких близько третини, - представники опозиції, інші - прихильники коаліції. Люди стоять щільним натовпом, повністю перекривши доступи до суду.

Склад КС - 18 суддів. Для кворуму необхідна участь в засіданні не менше 12 суддів КС, для ухвалення результативного рішення - не меншого 10 голосів, повідомляє
Інтерфакс. 





Зараз ви читаєте новину «Пікетувальники не пускають суддів в будівлю КС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі