понеділок, 26 березня 2007 12:29

Педофіл зґвалтував двох дітей і його не посадили

Донецькі правоохоронці затримали підозрюваного в зґвалтуванні двох хлопчиків десяти і тринадцяти років. Маніяк знущався над ними загрожуючи пістолетом.

Цілком імовірно, що він може покинути камеру слідчого ізолятора, оскільки слідству мало лише дитячих свідчень.

Діти грали на пустирі у футбол, біля дач, коли до них підійшов чоловік, вистрілив з пістолета в землю, і сказав що нібито бачив, як вони щось крали на місцевих городах.

Зв"язавши дітям руки скотчем, повів у ліс - подалі від будинків. І там щонайменше півгодини ґвалтував. Батько потерпілого: "У нього були свої предмети, він зав"язав ним руки. Перший страх був у дітей, коли він вистрілив з пістолета, лякав їх. Весь час розмовляв з ними: "Ви обікрали дачі. Якщо ви нічого не зробили, я вас відпущу". Він на психіку натиснув, і повів їх в посадку. І там зробив свою справу, зґвалтував їх".

Обидва хлопчики - у важкому психологічному стані, про фізичний стан батьки навіть не говорять. Підозрюваний зараз в слідчому ізоляторі.

Хлопчики впізналися особу, голос і навіть мобільний телефон злочинця. Проте для правоохоронців свідоцтв неповнолітніх мало. Батьки переконані, що міліція не хоче займатися справою, оскільки досі невідомі результати аналізів, які узяли у постраждалих дітей і злочинця.

За такий злочин Кримінальний кодекс передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі. Проте батьки потерпілих побоюються, що зловмисника не покарають. Якщо до завтра затриманому не пред"являть звинувачення, його відпустять. Батьки говорять, що за останній рік тільки в їх районі міста - це вже четвертий випадок насильства. Попередні злочинці досі на свободі, пишуть "Факты".

Зараз ви читаєте новину «Педофіл зґвалтував двох дітей і його не посадили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі