вівторок, 16 жовтня 2007 11:41

Педофіл "Віко" виявився канадським вчителем

 Співробітники Інтерполу, які організували міжнародну акцію для піймання інтернет-педофіла, з"ясували його місцезнаходження і професію. Розшукуваний злочинець імовірно є канадцем, працює вчителем англійської мови, до останнього часу проживав у  Південній Кореї, а зараз знаходиться у  Таїланді. Як зазначається  у офіційному повідомленні Інтерполу, вдалося встановити також ім"я, дату народження і паспортні дані педофіла. Проте ці дані не розкриваються.

8 жовтня Інтерпол оголосив про початок безпрецедентної акції по пійманню педофіла під кодовим ім"ям "Віко". Як повідомлялося, злочинець розмістив у мережі близько 200 фотографій, на яких були зображені голі хлопчики. Знімки дітей імовірно були зроблені у  Камбоджі і В"єтнамі. Ні ім"я, ні країна мешкання педофіла не були відомі, проте фахівцям вдалося знайти його спотворені фотографії і відновити їх.

Інтерпол оприлюднив звернення до інтернет-громадськості з проханням допомогти знайти і ідентифікувати злочинця по наявних знімках. П"ять різних джерел з трьох країн вказали, що це людина, яка викладає англійську мову у  південнокорейській школі. За наявними даними, через три дні після публікації знімків підозрюваний втік до Таїланду. Схожу на нього людину бачили в аеропорту Бангкока, куди він прилетів з Сеула 11 жовтня.

Джерела в тайській поліції повідомляють, що педофіл подорожує по країні. Правоохоронні органи Таїланду беруть участь у операції по його пійманню, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл "Віко" виявився канадським вчителем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі