середа, 13 січня 2010 15:25

Папа Римський пробачив божевільну жінку, яка напала на нього

Папа Римський пробачив божевільну жінку, яка напала на нього

Папа Римський Бенедикт XVI сьогодні зустрівся з жінкою, яка збила його з ніг протягом різдвяної церемонії і пробачив її, передає Associated Press.

Сюзана Майоло, 25-річна жінка з психіатричними проблемами і її сімейство зустрілися з Папою Римським під час приватної аудієнції, повідомив представник Ватикану Федеріко Ломбарді.

Майоло сказала понтифіку, що вона дуже шкодує через те, що трапилося, а Бенедикт запитався про її здоров"я і "зволів продемонструвати своє прощення", - повідомив Ломбарді.

Сюзання Майоло перестрибнула через огорожу в соборі Святого Петра під час різдвяної церемонії, і повалила Папу на землю, коли охорона спробувала втримати її. Понтифік залишився неушкодженим.

Пізніше виявилося, що та ж сама жінка ще в 2008 році спробувала пробитися до Папи, однак була вчасно зупинена охороною. Після останнього інциденту її лікували в італійській клініці.

Під час лікування до неї завітав персональний секретар Бенедикта, який повідомив, що понтифік хоче проявити турботу про її здоров"я.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський пробачив божевільну жінку, яка напала на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі