четвер, 04 жовтня 2007 15:18

Особистий лікар Буша погодився оперувати Олександра Абдулова (ФОТО)

Особистий лікар президента США Річард Клаузнер, який раніше очолював Національний інститут раку США, дав згоду оперувати відомого російського актора Олександра Абдулова, якому нещодавно був поставлений страшний діагноз.

Автор декількох наукових відкриттів в області боротьби з раком очолить бригаду хірургів. Найімовірніше, операція пройде в одному з ізраїльських медцентрів.

Річарду Клаузнеру 56 років. Він є членом Національної академії наук США. Клаузнер відомий своїм нетрадиційним підходом до лікування раку. В ході досліджень учений виявив два гени, дефект яких підвищує небезпеку захворювання раком грудей. У планах Клаузнера виявити гени, які впливають на розвиток інших різновидів раку, діабету і апоплексії.

Під керівництвом Клаузнера Національний інститут онкології розробив препарат "Тамоксифен", здатний блокувати ракові клітки ще на стадії їх формування.

Олександр Абдулов після повернення до Москви з ізраїльської клініки "Іхилов" напередодні вперше відвідав медиків для консультації. Лікарі схиляються до необхідності термінового хірургічного втручання, але при цьому визнають, що це пов"язано з великим ризиком.

Після курсу лікування ізраїльські лікарі відзначили у актора деякі поліпшення, що дозволило йому ухвалити рішення про негайний виліт до Росії.

Друзі і колеги підтримують Абдулова в цей складний період його життя, але прагнуть не стомлювати його. Весь вільний час актор проводить в колі сім"ї - з дружиною Юлією і дочкою Женею, що недавно народилася, на дачі в Підмосков"ї. В найближчий день консультації актора з лікарями будуть продовжені, відзначає РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Особистий лікар Буша погодився оперувати Олександра Абдулова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі