пʼятниця, 13 листопада 2009 10:36

Організатори дитячого "Євробачення" найбільше бояться грипу

Організатори дитячого "Євробачення" найбільше бояться грипу

Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник провів засідання Оргкомітету з підготовки та проведення дитячого пісенного конкурсу "Євробачення - 2009". Учасники обговорили заходи, які необхідно вжити для забезпечення безпечного проведення дитячого "Євробачення-2009".

Зокрема, за результатами засідання Оргкомітету Віце-прем"єр-міністр Іван Васюник доручив МОЗ та Національній телекомпанії створити оперативний штаб для координації та постійного контролю санітарно-епідеміологічної ситуації у місцях проведення офіційних заходів дитячого конкурсу, харчування та тимчасового проживання учасників, партнерів та гостей "Євробачення-2009".

Члени Оргкомітету констатували, що Україна вийшла на фінішну пряму у підготовці до престижного пісенного конкурсу. У найближчі кілька днів будуть здійснені останні приготування, а 16 листопада відбудеться урочисте відкриття дитячого "Євробачення - 2009".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Організатори дитячого "Євробачення" найбільше бояться грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі