пʼятниця, 02 червня 2017 22:50

Окуєва повідомила невтішну інформацію про стан Осмаєва

Окуєва повідомила невтішну інформацію про стан Осмаєва
Осмаєв може залишитись паралізованим. Фото: 24

Поранений Адам Осмаєв може залишитись частково паралізованим.

Про це повідомила його дружина Аміна Окуєва, передає "24 канал".

"Він у свідомості, розуміє, що йому кажуть. Киває "так" чи "ні". Розмовляти він поки не може. В нього одне наскрізне поранення в грудну клітку. Частину легені (середню долю) довелось видалити. Йому вдалось зробити автотрансфузію - це коли кров, яка з печінки накопичилась у черевній порожнині, переливають. Це можна робити, якщо не пошкоджені порожнисті органи. У його випадку не було пошкоджено кишківник і шлунок, тому кров була чистою, відтак її вдалось відфільтрувати і перелити. Це дуже добре – краще, ніж чужа кров", - каже вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілер ходитиме під себе залишок свого жалюгідного життя - Окуєва

Паралізованим Осмаєв може залишитись через кулю, що попала у його хребет.

1 червня у Києві на Подолі поранили росіянина Адама Осмаєва. Разом з дружиною Аміною Окуєвою вони є добровольцями АТО. У РФ Осмаєва звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився з подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила декілька пострілів у стрілка.

Зараз ви читаєте новину «Окуєва повідомила невтішну інформацію про стан Осмаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі