четвер, 01 червня 2017 20:00

У Києві розстріляли Адама Осмаєва
5

Поранили Адама Осмаєва
Фото: РБК - Україна
Поранили Адама Осмаєва
Поранили Адама Осмаєва
Поранили Адама Осмаєва
Поранили Адама Осмаєва

1 червня на Подолі у Києві поранили росіянина Адама Осмаєва.

У РФ його звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела у поліції.

Осмаєв із дружиною Аміною Окуєвою їхали на інтерв'ю із журналістом французького видання Le Monde Алексом Вернером. Домовились зустрітися на вул. Кирилівській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на Позняках: Панков був живий до приїзду медиків

Вернер дістав пістолет і вистрелив Осмаєву в груди. Окуєва 4 рази вистрелила у Вернера із ПМ.

"На Подолі в Києві відбувся зухвалий і підступний ворожий замах на патріотів України, учасників АТО, добровольців, які 2014 року захищали на фронті країну в лавах батальйону поліції "Київ-2", Адама Осмаєва і Аміну Окуєву. Нападник під виглядом іноземного журналіста втерся в довіру, нібито хотів взяти інтерв'ю, наблизився до них, відкрив вогонь з пістолета поранив Адама. Його дружина для самозахисту і відбиття нападу відкрила вогонь і важко поранила кілера. Зараз обидва з важкими вогнепальними пораненнями в лікарні. На місці події працює поліція. Розпочали слідство. Подробиці - пізніше", - пише у Facebook голова департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

Поранені у 17-й лікарні.

У Києві на вул. Кирилівська Подольського району стріляли. Два чоловіки отримали поранення. Це сталось о 16:49.

Зараз ви читаєте новину «У Києві розстріляли Адама Осмаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі