вівторок, 09 жовтня 2012 10:25

Одеський митрополит Агафангел подякував Путіну за Митний та Євразійський союзи

Одеський митрополит Агафангел подякував Путіну за Митний та Євразійський союзи
Фото: 048.ua

Митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел назвав президента РФ вождем, подвижницькі труди якого по значенню в долі країни співставні з діяннями Кузьми Мініна і князя Дмитра Пожарського.

Про це йдеться у вітальному листі на адресу Путіна, у зв'язку з 60-річним ювілеєм, який глава РФ відсвяткував 7 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі православні протестують проти показу в кінотеатрах "Коду да Вінчі"

"Ваша всебічно обдарована особистість державного масштабу гармонійно поєднує в собі великий розум, глибоку державну мудрість, справжнє благородство, високу духовність, дипломатичний талант, самовіддану сміливість, мужність і безстрашність, здатність побачити і визначити головні виклики сучасної епохи і своєчасно і гідно відповісти на них" , - зазначив Агафангел у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Православний митрополит очолив ПР в Одеській області

Митрополит підкреслив, що Путін трудиться "над подоланням трагічних наслідків розпаду союзної держави".

"Завдяки вашій ініціативі та зусиллям, міцніють державні та народні зв'язку в рамках Співдружності Незалежних Держав, створені ефективні інструменти реінтеграції братніх народів - Митний Союз і Єдиний Економічний Простір. Віримо, що з притаманними Вам твердістю і неухильної рішучістю, заснованими на гарячій вірі в Бога, Ви послідовно довершите і нове благе починання, також ініційоване Вами - побудову Євразійського Союзу ", - підкреслив ієрарх.

Зараз ви читаєте новину «Одеський митрополит Агафангел подякував Путіну за Митний та Євразійський союзи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі