середа, 11 червня 2008 18:36

Одесит вдало підробив більше 20 платіжних карток

На Одещині оперативники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили 35-тирічного місцевого жителя, який, використовуючи підроблену платіжну картку, незаконно отримав 10 тисяч гривень в одному з банкоматів комерційного банку.

Як повідомили УНІАН у Департаменті Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, проведеною дослідчою перевіркою встановлено, що зловмисник неодноразово використовував підроблені платіжні картки з метою протиправного отримання грошових коштів, як правило, з рахунків клієнтів іноземних банків. На сьогодні доводиться причетність затриманого у тридцяти аналогічних епізодах, під час яких, за даними оперативників, використовувалось понад двадцять екземплярів підроблених електронних платіжних карток.

За зібраними працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю матеріалами порушено кримінальну справу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Одесит вдало підробив більше 20 платіжних карток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі