понеділок, 02 вересня 2024 09:10

Оце так щасливчики: кому зірки пророкують небачене багатство

Оце так щасливчики: кому зірки пророкують небачене багатство
Не бійтеся здатися смішним. Ставте питання, які вас хвилюють. Фото: pixabay.com

2 вересня переконуйтесь, що співрозмовники вас правильно зрозуміли. Цього дня людьми керуватимуть емоції. Мало хто мислитиме раціонально. Не чекайте особливих результатів роботи.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бачитимете перспектив, - говорить астрологиня. - Відсутність цілей змусить опустити руки. Годі засмучуватися. Це тимчасове явище. У середині тижня розвидниться. Не бійтеся здатися смішним. Ставте питання, які вас хвилюють. Не давайте дітям та коханим марних сподівань. Це може розбити їм серце. Відштовхнете від себе рідних людей. Збиратися у подорож краще після обіду. У дорозі на вас чекають приємні пригоди. Щасливчиками себе відчують Тельці, Леви і Водолії. Цим трьом знакам зірки пророкують небачене багатство".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не дозвольте собі лінуватися. Такі, як цей день, годують рік. На вихідних варто шукати додатковий заробіток.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Праця на городі допоможе зняти втому від роботи в офісі. Не шкодуйте за речами, які губитимуться. Разом з ними відпадуть проблеми, які надокучали.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Легко налагоджуватимете ділове партнерство. Це гарний день для переговорів. У дискусії народжуватиметься істина. Будьте щедрими на компліменти. Радійте успіхам коханих.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сумуватимете за колегами та друзями. Задумаєтеся над тим, щоб раніше піти з відпустки. Це свідчить про те, що ви обрали роботу, яка приносить не тільки гроші, а й задоволення. Гіркота у роті свідчить про проблеми з жовчним і печінкою. Заплануйте візит до гастроентеролога.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будете змушені робити те, що треба, а не те, що хочеться. Доведеться переїжджати, обставляти оселю меблями та технікою. Витрати будуть великі. Знадобляться заощадження.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День заставить дивуватися і хвилюватися. Тримайте під рукою заспокійливе і покладайтеся на досвід старшого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абсолютні фаворити: кому у перший тиждень осені фартитиме на кожному кроці

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вам кортітиме чогось нового. Шопінг на виправдає сподівань. Краще проведіть цей день за улюбленою книгою. Не витрачайте часу на нових залицяльників. Серед них не буде гідної пари.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вчасно вирішуватимете дрібні проблеми і відчуватимете себе щасливчиками. Кохані переживатимуть розпач. Візьміть на себе роль психотерапевта. Підставте своє сильне плече.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Особисте життя має докорінно змінитися. Якщо ви самотні, подумайте, про які стосунки мрієте. Бажання здійснюватимуться буквально.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вам кортітиме оновити техніку вдома чи в офісі. Купувати комп'ютери, ксерокси і телефони краще у вихідні. Цього дня вигідними будуть придбання одягу і взуття.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бійтеся мріяти. Впевнено ідіть до своєї цілі. Докладайте зусиль, аби досягти бажаного результату. Настає ваш час перемог і досягнень.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Захопитеся книгами. Це допоможе розібратися у собі та у стосунках з іншими. Нагадають про себе проблеми з травленням. Добрий результат дасть нова дієта. Швидко скинете зайві кілограми.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на вересень і назвала знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Оце так щасливчики: кому зірки пророкують небачене багатство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі