пʼятниця, 14 серпня 2020 01:47

"Об'єднані зусилля - 2020": на Херсонщині відбудуться військові навчання

"Об'єднані зусилля - 2020": на Херсонщині відбудуться військові навчання
У Херсонській області проведуть військові навчвння. Фото: Reuters

На Херсонщині від 17 до 26 вересня відбудуться спільні навчання підрозділів територіальної оборони з командуванням об'єднаних сил Збройних Сил України під назвою "Об'єднані зусилля - 2020".

Про це у четвер, 13 серпня, повідомляє пресслужба Оперативного командування "Південь" на своїй сторінці у Facebook.

"Планом підготовки Збройних Сил України на 2020 навчальний рік передбачено проведення спільних командно-штабних навчань підрозділів територіальної оборони Херсонської області з командуванням об'єднаних сил Збройних Сил України", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська авіація провела навчання на Чорному морі

Як зазначається, з цього приводу нещодавно відбулась координаційна нарада за участю військових та керівників Херсонщини, відповідальних за територіальну оборону області. Під час наради, зокрема, йшлося про взаємодію між силовиками, логістичне забезпечення, планування та відпрацювання різноманітних сценаріїв.

"У разі повномасштабної агресії ворога на підрозділи територіальної оборони покладені завдання щодо охорони та оборони важливих державних об'єктів в області, а також контрдиверсійна діяльність та інші заходи. Саме з цією метою у вересні 2018 року на Херсонщині створили бригаду територіальної оборони", - йдеться в повідомленні.

Українській армії передали бронеавтомобілі "Новатор". Техніку виготовили зі шведської сталі і обладнали системою пожежогасіння. Вона може погасити загорання за 2,5 с.

Зараз ви читаєте новину «"Об'єднані зусилля - 2020": на Херсонщині відбудуться військові навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі