субота, 09 січня 2021 04:47

ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 130 порушень "режиму тиші"

ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 130 порушень "режиму тиші"
ОБСЄ продовжує фіксувати обстріли на Донбасі. Фото: Укрінформ

Протягом 5-7 січня СММ ОБСЄ зафіксувала 57 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 71 - на Луганщині.

"У Донецькій області в період із вечора 5 до вечора 7 січня Місія зафіксувала 57 порушень режиму припинення вогню (зокрема 13 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у щоденному звіті №4/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні.

Більшість порушень сталася в південній частині Донецьк (непідконтрольний урядові) увечері 6 січня (постріли та черги зі стрілецької зброї), а також у районах на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька) ввечері 5 січня.

"У Луганській області в період із вечора 5 до вечора 7 січня СММ зафіксувала 71 порушення режиму припинення вогню (зокрема 58 вибухів невизначеного походження), із яких більшість сталася в районах на південний схід від н. п. Попасна (підконтрольний урядові, 69 км на захід від Луганська) вдень 7 січня", - повідомили в СММ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти активізувалися

Нагадаємо, графік роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду з окупованої частини Донбасу не зміниться через запровадження жорсткого карантину.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 130 порушень "режиму тиші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі