пʼятниця, 25 грудня 2009 12:51

Кривдниця папи Римського потрапила у лікарню

Кривдниця папи Римського потрапила у лікарню

Жінка, яка збила з ніг папу Римського Бенедикта XVI під час різдвяної меси, відправлена до лікарні. Не уточнюється, чи зв"язана госпіталізація з психічним розладом паломниці, або ж вона отримала під час інциденту які-небудь травми.

Повідомляється також, що понтифік почувається добре. 25 грудня папа Римський візьме участь у всіх традиційних різдвяних заходах.

25-річна Сюзанна Майоло 24 грудня перелізла за огорожу в храмі Святого Петра у Ватикані. Вона попрямувала до Бенедикта XVI. Як з"ясувалося згодом, жінка хотіла його обійняти. Проте Майоло зіштовхнулась з папою Римським, внаслідок чого він впав.

Крім того, отримав серйозні травми 87-річний кардинал Роже Етчегері: у лікарні виявилося, що він зламав ногу.

Сюзанна Майоло була заарештована поліцією Ватикану. Її передали італійській поліції, яка займається подібними випадками. Повідомляється, що під час меси 2008 року вона також намагалася наблизитися до папа Римського, але не змогла потрапити за огорожу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кривдниця папи Римського потрапила у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі