пʼятниця, 29 грудня 2023 20:30

Новорічна ніч 2024: що подарувати, одягти і приготувати - поради астролога

Новорічна ніч 2024: що подарувати, одягти і приготувати - поради астролога
У цю новорічну ніч оселю краще прикрасити зеленими і синіми кольорами, а також срібними та золотистими гірляндами. Фото: pixabay.com

За східним календарем 2024-й буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Він розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року. Про це Gazeta.ua розповів київський астролог Віктор Давидов.

"Багато хто намагається у новорічну ніч догодити господарю року, але у цьому нема необхідності, - говорить астролог. – Для цього зачекайте до лютого. У цю новорічну ніч оселю краще прикрасити зеленими і синіми кольорами, а також срібними та золотистими гірляндами. Віддайте перевагу іграшкам ручної роботи. Разом із дітьми напередодні свят змайструйте гарну прикрасу на ялинку чи повирізайте сніжинки на вікна".

Астролог дав 5 порад, що одягати, взувати, готувати, дарувати та як зустрічати Новий рік 2024.

1. В одязі віддайте перевагу класиці. Обирайте приталені сукні та костюми. Зробіть акцент на блискавках та ґудзиках. Особливої нотки вашому образу додадуть старовинні брошки, браслети, обручки та сережки.

2. Взуття має бути комфортним, але без підборів жінкам цієї ночі не обійтися. У таких черевичках виглядатимете стрункими та витонченими.

3. На столі має бути вдосталь екзотичних салатів. Замініть ними традиційне олів'є. Додавайте до салату ананаси, гранатові зернятка. Смак приємно здивує. У новорічному меню має бути багато м'яса. Його варто приготувати на грилі чи запекти на вогні. Королем столу стане фарширована риба. Це символізуватиме достаток і багатство. У десертах нехай переважають шоколадні торти та тістечка. Віддайте перевагу екзотичним фруктам і солодощам. Ставте на стіл червоні вина, віскі, коньяк та народні настоянки. До пива візьміть смачних закусок у вигляді сушеного м'яса та риби. Як ніколи доречною буде тарілочка з сирами та горішками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що принесе 2024 рік Україні та світу: 10 пророцтв від астрологині

4. Стіл застеліть зеленою скатертиною. Під час сервірування віддайте перевагу дерев'яним, керамічним та металевим тарілкам і кухлям. Зберіться з найдорожчими – ріднею, друзями чи побратимами. Почати святкування варто за кілька годин до опівночі. Це свято нагадуватиме дружню вечірку, на якій і без гучних ігор та розваг ніколи не буде сумно.

5. Подарунком важко буде кого-небудь здивувати. Якщо боїтеся не догодити, віддайте перевагу подарунковим сертифікатам. Не ганяйтеся за новими моделями гаджетів та брендовими речами. Найбільш доречними будуть обереги та сімейні аксесуари. Передавайте донькам і невісткам речі, які переходять у вашій родині з покоління в покоління. Не знаєте, як зробити приємно коханому? Покладіть під ялинку набір інструментів, годинник, гаманець чи аксесуар для авто.

Астролог дав прогноз на 2024 рік і розповів, що та на кого чекає у рік Дракона. Дізнайтеся першими, яка знаки будуть у шоколаді.

Зараз ви читаєте новину «Новорічна ніч 2024: що подарувати, одягти і приготувати - поради астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі