четвер, 20 квітня 2017 13:48

Невістка Соломії Вітвіцької Марія просить допомоги на лікування раку

Автор: Фото Марії Вітвіцької
  На лікування 36-річної Марії Вітвіцької потрібно щонайменше 200 тис.грн.
На лікування 36-річної Марії Вітвіцької потрібно щонайменше 200 тис.грн.

36-річна Марія Вітвіцька перебуває в ізраїльській онколікарні "Лісод" у Києві. В жінки виявили рак шийки матки. На лікування потрібно щонайменше 200 тис. грн.

"Діагноз мені поставили торік у січні. Причиною хвороби, скоріше всього, стала стресова ситуація з переїздом. Я раніше жила в Криму, мала там бізнес, дочка ходила в 9 клас. Там познайомилася зі своїм теперішнім чоловіком. Він військовий. Після анексії змушені були все кидати і переїжджати в Миколаїв, куди його направили. Мене почали турбувати сильні болі в правому стегні. Я це не пов'язувала з гінекологією, а більше зі спиною. Займалася самолікуванням. Зараз кричала би всім, щоб не робили помилок, а вчасно йшли до лікаря. Бо я звернулася, коли вже була не сила терпіти біль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владислава Леонова постраждала в жахливій ДТП - потрібна допомога і найрідкісніша кров

На той час вже була не перша стадія. Перший етап мого лікування був досить важким. Після хіміотерапії та опромінення були хороші показники аналізів. Але через кілька місяців почався рецидив. Лікувалася в Миколаєві. Але це була помилка. Мені стало гірше. Днями мене машиною привезли в "Лісод". Їхали майже всю ніч. Тут знову проходжу лікування. Почуваюся не дуже добре, але вірю, що це тимчасово. В перший день витратили близько 15 тисяч гривень. Опісля принесли рахунки на майже 200 тисяч гривень. Прошу допомоги небайдужих людей, бо самим таку суму не зберемо. В паспорті я записана Мариною, але батьки, друзі і всі, хто мене знає, називають Марією або Машею", - розповідає Gazeta.ua Марія Вітвіцька.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7572 8229 1899 (оформлена на Ткач Марина Вікторівна);

Карта "Сбербанка" - 4276 8801 9514 4054 (родич Полукєєв Данило Сергійович).

Контакти Марії Вітвіцької – 096 438 73 04.

Зараз ви читаєте новину «Невістка Соломії Вітвіцької Марія просить допомоги на лікування раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі