пʼятниця, 04 травня 2018 07:51

Не очікується жодних опадів: Україну огорне літня спека

Не очікується жодних опадів: Україну огорне літня спека
По всій території країни очікується спека. Фото - rozhyshche.rayon.in.ua

Погода в Україні у п'ятницю, 4 травня, буде по-літньому теплою та навіть спекотною. На всій території країни не очікується жодних опадів, буде сонячно, а денна температура повітря сягне позначки +31 градус. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"У Києві у п'ятницю +30 градусів та без опадів. Послаблення спеки з локальними грозовими дощами у столиці очікується 6 травня, у неділю. Готуйте голови до стрибків атмосферного тиску – у п'ятницю-суботу поменше кави й алкоголю, побільше спокійного чаю, морсу, узвару, води", – мовиться у повідомленні синоптика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У травні країну накриють потужні магнітні бурі

На більшості території України денна температура повітря у п'ятницю становитиме +26+32 градуси, при цьому трохи нижчою буде температура на узбережжях морів - +22+27 градусів.

Травень в Україні, як і квітень, видасться сухим – значних і затяжних опадів очікувати не варто. Для України у травні будуть характерні тривалі посушливі періоди. Опадів випаде на 20 – 30 відсотків менше норми. Температура повітря перевищуватиму норму на 1,5 – 2,5 градуси. Різких похолодань не буде.

Зараз ви читаєте новину «Не очікується жодних опадів: Україну огорне літня спека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі