середа, 02 вересня 2020 18:15

Не на прогулянці в парку і не на пляжах: де найчастіше інфікуються коронавірусом

Не на прогулянці в парку і не на пляжах: де найчастіше інфікуються коронавірусом
Зараження коронавірусом відбувається під час користування спільним посудом, засобами домашнього вжитку - лікар. Фото: Reuters

Інфікуватися Covid-19 просто, адже він дуже заразний.

Водночас заразитися коронавірусом на свіжому повітрі малоймовірно. Про це повідомляє лікар-інфекціоніст Київської міської клінічної лікарні №4 Євген Дубровський, передає ТСН.

"Люди заражаються коронавірусом при близькому, тісному контакті з хворими. Не на прогулянці в парку, не на пляжах. Зараження відбувається під час користування спільним посудом, засобами домашнього вжитку, тісному перебуванні у приміщеннях, машині тощо. Резонансні історії з масовими зараженнями в гуртожитках це яскраво продемонстрували", - розповідає лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова хвиля Covid-19 в Києві: що буде з навчанням у школах

На Буковині, в селі Нижні Станівці Кіцманського району Чернівецької області, у психоневрологічному інтернаті виявили спалах коронавірусу. Інфекцію підтвердили в 11 підопічних інтернату.

Зараз ви читаєте новину «Не на прогулянці в парку і не на пляжах: де найчастіше інфікуються коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі