середа, 25 грудня 2019 14:17

Призначили нового голову Рівненського СБУ

  Зеленський призначив нового очільника СБУ Рівненщини. Фото: pravda.com.ua
Зеленський призначив нового очільника СБУ Рівненщини. Фото: pravda.com.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив нового очільника управління Служби безпеки України у Рівненській області Андрія Тимченка.

Тимченку 40 років, має звання підполковника. Після звільнення попереднього керівництва УСБУ у червні 2019 року через відсутність прогресу у вирішені питання незаконного видобутку бурштину Тимченко виконував обов'язки начальника управління. Працював в управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Польщею конфіскували найбільшу за рік партію бурштину

12 серпня президент Володимир Зеленський відвідав Житомирщину, де на нараді з місцевою владою підняв тему незаконного видобутку бурштину.

На зустрічі Зеленський попросив звільнити керівників поліції у 9 районах та очільників СБУ у Рівненській, Волинській та Житомирській областях через причетність до схем із незаконного видобутку бурштину.

На початку вересня президент вніс до Верховної Ради законопроект про посилення кримінальної відповідальності за незаконний видобуток або переміщення бурштину через кордон.

Зараз ви читаєте новину «Призначили нового голову Рівненського СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі