понеділок, 05 лютого 2024 09:00

"Нам точно не буде соромно": Залужний привітав Шапталу з Днем народження

"Нам точно не буде соромно": Залужний привітав Шапталу з Днем народження
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав начальника Генштабу Сергія Шапталу з Днем народження. Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Сьогодні, 5 лютого, відзначає День народження начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала. Йому виповнюється 51 рік.

Одним з перших генерала привітав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Про це йдеться у його дописі у Facebook.

Залужний також опублікував у соцмережі фото із Шапталою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вперше прокоментував можливу відставку Залужного

"Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе. З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили", - наголосив Залужний.

Генеральний штаб ЗСУ Сергій Шаптала очолив у липні 2021 року. Перед тим був командувачем оперативного командування "Захід", першим заступником командувача військ оперативного командування "Південь".

У лютому 2015 року Сергію Шапталі присвоєно звання Героя України за виявлений героїзм у захисті територіальної цілісності та суверенітету України і високий професіоналізм під час бойових дій в Дебальцевому.

На момент російської агресії проти України у 2014 році Шаптала був командиром 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади.

Після поширення ввечері 29 січня чуток про відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, він опублікував у Facebook фото із начальником Генштабу Сергієм Шапталою. Так Залужний відреагував на повідомлення ЗМІ.

Ввечері 29 січня відразу кілька джерел повідомили про нібито звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У Міністерстві оборони спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «"Нам точно не буде соромно": Залужний привітав Шапталу з Днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі