вівторок, 01 травня 2018 00:00

Найєма побили чеченці - ЗМІ

Найєма побили чеченці - ЗМІ
До побиття нардепа Найєма причетні чеченці. Фото: Вести

Серед учасників конфлікту, під час якого побили народного депутата Мустафу Найєма, - двоє громадян Росії та один – України. Усі вони – уродженці України (Київ), за національністю – чеченці.

В одного з них – посвідчення водія, видане Головним управлінням із забезпечення безпеки дорожнього руху м. Москви.

Про це ТСН.ua повідомили джерела.

Раніше нардеп Антон Геращенко повідомив імена затриманих.

"Поліцією Києва було затримано трьох учасників конфлікту, в результаті якого був побитий народний депутат Мустафа Найєм. Ними виявилися: Саїтов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н., Саїтов Магомед-Саліх Аргуевич, 28.10.1996 р.н., Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н. Із затриманими проводяться першочергові слідчі дії. Перевіряється їхня причетність і до інших можливих правопорушень", - зазначив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили фото кривдників Найєма

Нагадаємо, конфлікт стався 30 квітня біля Бесарабського ринку в центрі Києва. Найєм рухався власним автомобілем у напрямку Бессарабської площі. На дорозі його підрізав "Мерседес", почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один із незнайомців вдарив нардепа в щелепу. Зловмисники з місця події зникли. Для розшуку автомобілів правоохоронці ввели план "Перехоплення". Трьох затримали. Чоловіка, який вдарив нардепа Найєма, ще розшукують. Найєма забрали "швидкою" до лікарні.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції м. Києва розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Нападників, які побили нардепа Найєма, можуть позбавити волі на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Найєма побили чеченці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі