понеділок, 10 серпня 2009 18:08

Найстаріший собака дожив до 182 "людських" років (ФОТО)

Найстаріший собака дожив до 182 "людських" років (ФОТО)

Найстарішому собаці в світі виповнилося 26 років. Про це 10 серпня пише газета TheDailyTelegraph.

Нечистокровний тер"єр по кличці Макс живе в штаті Луїзіана. У його господарів Джанель і Біла Дероуен є ветеринарне свідоцтво, що підтверджує вік вихованця. Зараз вони добиваються внесення імені Макса до книги рекордів Гіннеса.

Поки офіційний рекорд належить нью-йоркській таксі по кличці Шанель, якій в травні 2009 року виповнився 21 рік. Хоча Шанель молодша за Макса, стан її здоров"я набагато гірший - собака майже не бачить, не чує і не ходить. Макс же страждає тільки на артрит і легку катаракту.

Джанель Дероуен розповіла журналістам, що вони з чоловіком купили Макса у місцевого фермера 1983 року. Вони вибрали це цуценя через коричневу шерсть, що відрізняє його від братів і сестер.

За словами господині, вона ніколи не годувала собаку їжею зі свого столу. Макс їсть тільки собачий корм певної марки і спеціально куплені для нього кістки. Кажучи про характер свого вихованця, Дероуен відзначила, що він дуже спокійний і неквапливий.

26 "собачих" років приблизно еквівалентні 182-м "людським" рокам.

За матеріалом Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Найстаріший собака дожив до 182 "людських" років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі